Vi önskar dig varmt välkommen till servies.nu – en hemsida för alla som älskar hobby i alla former. hobby kan vara väldigt individuell eller att man tillsammans med andra gör saker tillsammans. Vi hoppas att du hittar något som kan passa dig.

Vi börjar med att lotsa dig igenom keramikens alla konster, du får veta om keramikens historia, hur keramik framställs, och vilka olika sorters keramik det finns. Du kommer förhoppningsvis även kunna läsa mer om detta i senare artiklar. Att hålla på med keramik är bara en hobby form som kanske inte passar alla, därav denna sajt.

Med den här sajten hoppas vi kunna trollbinda dig och skapa samma passion för hobbys som vi har. Här kan du läsa olika artiklar om keramikens långa historia men också den kreativa skapandeprocessen som det är med keramik. Du kommer också att hitta andra intressanta saker relaterade till ämnet hobby som vi håller kärt.

Eftersom att hobby är ett så pass brett begrepp och det finns det många intressanta aktiviteter att att börja med så vill vi med denna sida hjälpa dig i ditt val. När du väl har fastnat för en hobby blir det svårt att slita sig i från den.

Vi önskar dig välkommen och trevlig läsning!

Back To Top