Pryd ditt hem med elektriska ljusslingor

Belysning är något som både kan förbättra och försämra känslan i ett hem. Här tittar vi närmare på vad du kan tänka på när du inreder med belysning. Exempelvis kan det aldrig bli fel med elektriska ljusslingor.

Välj rätt belysning till ditt hem

Det är faktiskt ganska enkelt att göra inredningsmisstag med belysningen hemma. Möjligen beror det på att vi inte riktigt tänker på lampor och belysning som en inredningsdetalj, utan mest som något praktiskt.

Ett stort misstag som du vill undvika är att bara ha en taklampa i rummet. Det är förvisso väldigt användbart att ha en taklampa som kan lysa upp rummet ordentligt, men det ger sällan en särskilt mysig känsla.

Istället kan du satsa på att ha flera ljuskällor i ett rum. Både sådana som ger mycket och lite ljus. På så sätt kan du enkelt förändra ljuset i rummet efter behov och humör. Att ha flera mindre lampor höjer också mysfaktorn. Det gör att rummet känns mer välkomnande och ombonat.

För att skapa en riktigt mysig känsla är ljusslingor ett utmärkt val. Du kan hänga upp dem exempelvis bakom en gardin eller i en dörröppning. Vi kan tipsa om att det finns ett prisvärt utbud av fina ljusslingor online.

Comments are closed.
Back To Top